Overwinteren aan de Costa Blanca verhuur in Calpe

Spanje is geschikt voor alle bezoekers in de winter. In de koude maanden december, januari en februari ligt de temperatuur meestal rond de 16 graden Celsius en is er de hele dag zon. 

U kunt genieten van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u kunt ontspannen op het strand of op een terras en genieten van culturele activiteiten. Hier zul je je nooit vervelen. 

Spanje is een modern en ontwikkeld Europees land waar u alle comfort vindt die u in België gewend bent, maar Spanje biedt meer, een vriendelijke bevolking, prachtige landschappen, vele bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en een cultuur waar u zich onmiddellijk thuis zult voelen. 

Het meest populaire gebied van Spanje is natuurlijk de Costa Blanca. Het heeft schone lucht, lage prijzen, een levendige sfeer en een gezond milieu. Mede daardoor is het een aantrekkelijk gebied voor overwinteraars.

Wij zijn specialisten in de verhuur van eerstelijns appartementen in Calpe.




Calpe is een levendige kustplaats in het noorden van de Costa Blanca, tussen Moraira en Altea. 
Tegenwoordig is Calpe een echte trekpleister voor toeristen uit de hele wereld.

Hier kunt u verschillende activiteiten doen; de meest populaire is het beklimmen van de Peñon de Ifach, de beroemde rots van Calpe. U kunt de rots beklimmen met een gids, met als hoogtepunt het adembenemende uitzicht op de top van de berg. Bovendien kunt u watersporten beoefenen zoals kajakken, zeilen, scubaduiken, snorkelen, windsurfen, paddleboarden, catamaran- en andere boottochten maken en jetski's huren
Calpe is ook bekend om zijn mooie fietsroutes, zelfs amateurs en professionele wielerteams komen hier voor trainingskampen. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar u heeft ook de mogelijkheid er een te huren. 

Las Salinas, ook bekend als het zoutmeer van Calpe, zijn een echte aanrader.
Hier kunt u via een rondwandeling genieten van de schoonheid van het gebied, maar vooral ook de prachtige en elegante roze flamingo's spotten.






Langs de promenade vindt u allerlei kwalitatief goede en betaalbare restaurants, bars, ijssalons, enz. en ze zijn de hele winter open! 

Het gebruik van een auto is bijna onnodig aangezien u overal naartoe kunt lopen. 

Al onze appartementen liggen aan of vlakbij het strand, waar u 's avonds kunt dineren of een drankje kunt drinken, en als u liever zelf kookt, zijn er 2 supermarkten in de buurt.













Veel van de mensen die hier in de winter verblijven zijn Belgen en Nederlanders. 

Er zijn ook Belgisch/Nederlandse clubs hier in Calpe waar ze elke week verschillende activiteiten organiseren, biljart, petanque, wandelen... 

Als Belg zult u zich onmiddellijk thuis voelen.



Las Amistades Belgas de Levante Calpe http://www.viw-costablanca.com/abl.html
 Contacto: ritaclubabl@orange.es Tel. 965 835 884 Sede: Calpe





Peñon de Ifach, Nederlandstalige Club te Calpe www.nederlandstaligeclubcalpe.com 
Contacto: redactie@nederlandstaligeclubcalpe.com Tel. 96 583 3983 Sede: Calpe 





Wij bieden u enkele mooie appartementen aan gelegen aan la Playa de La Fossa. Alle appartementen hebben een prachtig zicht op zee en zijn direct aan de boulevard gelegen. Voor reservatie surf naar www.mercasa-calpe.com.






Comentarios