WELKOM IN CALPE

 

WELKOM IN CALPE

Jose Luis verwelkomt u






Welkom in Calpe.

Namens het hele Mercasa team willen wij dat uw vakantie in Calpe onvergetelijk wordt. Vanaf de eerste dag moet alles perfect zijn. Onze receptionisten verwelkomen u graag in ons kantoor met een grote glimlach en een koel glas water als u dat wenst, want we weten hoe warm deze reizen zijn. 

Zodra u uw sleutels heeft opgehaald, geven wij u een goede uitleg over waar de woning zich bevindt. Als u problemen heeft om het te vinden, zal een lid van ons team u graag begeleiden.

Een goede eerste indruk is altijd fijn bij aankomst, dus ons belangrijkste doel is dat u bij aankomst in uw appartement het perfect schoon aantreft, met de bedden opgemaakt en de handdoeken netjes opgevouwen voor elke gast.

Mocht u tijdens uw verblijf een ongelukje hebben of onze hulp nodig hebben, laat het ons weten en wij helpen u graag met eventuele problemen.

Onze tevredenheid is dat u zo gelukkig bent met uw verblijf in Calpe dat u besluit volgend jaar terug te komen. Daarom willen wij u via deze brief en de volgende links voorzien van alle informatie die u nodig heeft om van uw verblijf in Calpe te genieten.

Ontdek waar de supermarkten zijn, wat te bezoeken in Calpe, monumenten, emblematische straten, stranden, baaien, enz. Mis geen enkel hoekje van onze mooie stad.

Met vriendelijke groeten,

Jose Luis Padillo

Sleutels ophalen

De sleutels moeten worden opgehaald in ons kantoor in Calle Gibraltar, nº 15 in Calpe.

Ons tijdschema voor het ophalen van de sleutels is van 17u tot 19u. Als u de sleutels eerder kunt ophalen, zullen wij u een dag van te voren informeren.

Comentarios